donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Communicatietraining afdelingshoofden Parket PG

lees ook ...

PTC-delegatie bespreekt samenwerking met Santokhi voor ontwi...

Een delegatie van het Polytechnic College Suriname (PTC) heeft een ontmoeting gehad met president Chandrikapersad Santokhi om te praten over de rol van de onderwijsinstelling bij de ontwikkeling van h...

De training “leidinggeven en effectief communiceren”, wordt verzorgd  15 februari 2022 op het parket van de Procureur Generaal(PG) voor de afdelingshoofden van het parket van PG. De Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE), een werkarm van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J),verzorgd de training. 

De training is gefinancierd door het Openbaar Ministerie (OM) en heeft als doel het upgraden van de kennis en vaardigheden van de afdelingshoofden en hen tools aan te reiken om toe te passen binnen de werksfeer. Daarbij staan centraal: de rol van een manager en de communicatie naar het personeel toe.

Gracia Parasingh, waarnemend pg bij het OM, benadrukte dat effectief communiceren en leidinggeven van belang zijn bij het bereiken van succes in teamverband. Zij is ervan overtuigd dat de opgedane kennis zal resulteren in betere communicatie op de werkvloer. Parasingh moedigde de afdelingshoofden aan om zich volledig in te zetten en de training met succes af te ronden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommunicatietraining afdelingshoofden Parket PG