zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Commissie uitvoeringsbesluiten taakstraffen geïnstalleerd

lees ook ...

Astrid Niamat geeft leiding aan de Commissie Uitvoeringsbesluiten Taakstraffen, die maandag is geïnstalleerd door minister Kenneth Amoksi. Niamat heeft zitting in de commissie namens het Openbaar Ministerie (OM). De commissie is voor een jaar geïnstalleerd.

Deze commissie heeft als taken het voorbereiden en effectueren van de uitvoeringsbesluiten over taakstraffen; het vaststellen van voorwaarden, waaraan de projectplaatsen voor zowel leerstraffen als werkstraffen moeten voldoen; en het vaststellen van projecten ter uitvoering van werk- en leerstraffen of beide.

Naast Niamat hebben verder in de commissie zitting: mr. Ingrid Lachitjaran als lid (namens het Hof van Justitie), mr. Sharma Lakhisaran als Lid (namens het Ministerie van Justitie en Politie), Ruben Kensen als lid (namens het Korps Politie Suriname), Navinda Venetiaan-Anini als lid (namens het onderdirectoraat Forensische Zorg), Gaynel Nyon- San A Jong als lid (namens de afdeling Forensisch Maatschappelijk Zorg), Jessica Fredison als lid (namens de afdeling Forensisch Maatschappelijk Zorg), Chandra Algoe als lid en D. Karijadrama als secretaris (namens het Ministerie van Justitie en Politie).

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissie uitvoeringsbesluiten taakstraffen geïnstalleerd