zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
1
(1)

Commissie loonstructuur ziekenhuizen

lees ook ...

De commissies ‘Uittreden FISO’ en de commissie ‘Nieuwe loonstructuur AZP’ werden op maandag 01 augustus door het ministerie van Volksgezondheid aangesteld, naar aanleiding van besluiten, genomen op de vergadering van 24 juli 2022 tussen het clusterteam van ministers en de bonden ABPLAZ en BLPH.

Het besluit was het implementeren van een nieuwe loonreeks en het gelijktijdig uittreden uit FISO. De door AZP gecreëerde loonstructuur zal hiervoor als uitgangsdocument moeten dienen. De taken van de commissie ‘Uittreden FISO’ zijn het uitbrengen van een voorstel stappenplan voor het uittreden van FISO en het vaststellen van een termijn voor uitvoering van het stappenplan. Deze commissie zal binnen week advies uitbrengen.

De commissie ‘Nieuwe loonstructuur AZP’ heeft als taak het bekijken van de loonstructuur en advies/voorstellen geven over de uitvoering en termijn voor de procedure. Deze commissie brengt binnen 2 weken een advies uit.

In de commissies zitten vertegenwoordigers van het ministerie van Volksgezondheid, Binnenlandse Zaken, Financiën en Planning, vertegenwoordigers van AZP, ’s Lands Hospitaal, vertegenwoordigers van de Bond van Personeel in dienst bij het AZP en de Bond van Personeel in dienst bij het ’s Lands Hospitaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissie loonstructuur ziekenhuizen