dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Commissie ‘Aanbestedingen’ ingesteld op OW

lees ook ...

Spanningen tussen Brunswijk en Santokhi -Brandstof duurder-9...

- Spanningen tussen regeringspartners VHP en ABOP steeds openlijker - Brandstof vandaag weer duurder. een liter loodvrij kost nu bijna 27 SRD - 95% van de georganiseerde leerkrachten bleven gisteren...

Op het ministerie van Openbare Werken (OW) is op 21 juni jongstleden een evaluatie- en adviescommissie ‘Aanbestedingen’ ingesteld door minister Nurmohamed. Deze werkgroep zal zich bezighouden met de uitvoering van uit te besteden projecten. Inschrijvingen bij aanbestedingen voor het binnenhalen van projecten, zullen eerst door de adviescommissie geëvalueerd worden, waarna er advies uitgebracht wordt over de inschrijver die aan de gestelde standaarden voldoet.

De OW-minister gaf aan, dat de commissie waar nodig de betreffende afdelingshoofden, onderdirecteuren en directeuren zal consulteren bij het uitbrengen van adviezen en zal toezien op een nauwkeurig verloop van de aanbestedingen. In de portefeuille is opgenomen het doen van aanbevelingen aan de minister en de directie omtrent geconstateerde onvolkomenheden in de bestekken/werkomschrijvingen en in de aanbestedingsprocedure,  alsook het uitbrengen van een gunningsadvies.

De Evaluatie- en Adviescommissie Aanbestedingen die voor een periode van twee jaren zal fungeren, bestaat uit: Mr. Erwin Mohangoo, Voorzitter van de commissie, Zenobia Wongsodikromo, Secretaris en Sitih Amat als lid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissie 'Aanbestedingen' ingesteld op OW