dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Commissariaten nu aanspreekpunt voor koopkrachtversterking

lees ook ...

Sarwesh Bachoe omgekomen bij eenzijdig verkeersongeval

Sarwesh Badhoe is afgelopen donderdag dodelijk omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval. Bachoe reed aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Volgens familie was hij onderweg naar school toen hij wer...

Het sociaalprogramma van de regering Santhoki-Brunswijk ging op 1 januari 2023 van start. In dit kader wil de regering gaan van object naar subjectsubsidie, bestemd voor minder draagkrachtigen. Eenieder die in aanmerking wenst te komen, mag zich registreren voor een koopkrachtversterking. Het bedrag is vastgesteld op SRD.1.800,- per maand.

Verder worden volgens de Communicatie Dienst Suriname zeven goederen en diensten te weten brandstof, medicijnen, elektriciteit, water, gas, basisvoeding en transport gesubsidieerd vanuit dit programma.

Dit jaar heeft het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, samen met de Project Implementation Unit Sociaal programma, zowel fysiek als online registraties verricht. Men is nog bezig met deze registraties.

Gebleken is, dat er veel onduidelijkheid in de gemeenschap bestaat over deze koopkrachtversterking. In een ontmoeting heeft de regering besloten de districtscommissariaten als aanpreekpunten aan te stellen hiervoor.

Informatie krijgt men naast de commissariaten via helpdeskkoopkrachtversterking@gmail.com en de Whatsapp-nummers +(59708647198/+(597) 7293615.

Bron Foto:Communicatie Dienst Suriname

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissariaten nu aanspreekpunt voor koopkrachtversterking