donderdag 21 september 2023
27.2 C
Paramaribo
14.8 C
Amsterdam
0
(0)

Commissariaten nu aanspreekpunt voor koopkrachtversterking

lees ook ...

SLM vol schulden en kaalplukkers gevlogen?

Droge ogen en loslippigheid deden Financiën en Planning minister Raghoebarsingh onthullen dat de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij deze maand voor het eerst sinds regering Santokhi- Brunswijk aanzit ...

Het sociaalprogramma van de regering Santhoki-Brunswijk ging op 1 januari 2023 van start. In dit kader wil de regering gaan van object naar subjectsubsidie, bestemd voor minder draagkrachtigen. Eenieder die in aanmerking wenst te komen, mag zich registreren voor een koopkrachtversterking. Het bedrag is vastgesteld op SRD.1.800,- per maand.

Verder worden volgens de Communicatie Dienst Suriname zeven goederen en diensten te weten brandstof, medicijnen, elektriciteit, water, gas, basisvoeding en transport gesubsidieerd vanuit dit programma.

Dit jaar heeft het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, samen met de Project Implementation Unit Sociaal programma, zowel fysiek als online registraties verricht. Men is nog bezig met deze registraties.

Gebleken is, dat er veel onduidelijkheid in de gemeenschap bestaat over deze koopkrachtversterking. In een ontmoeting heeft de regering besloten de districtscommissariaten als aanpreekpunten aan te stellen hiervoor.

Informatie krijgt men naast de commissariaten via helpdeskkoopkrachtversterking@gmail.com en de Whatsapp-nummers +(59708647198/+(597) 7293615.

Bron Foto:Communicatie Dienst Suriname

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissariaten nu aanspreekpunt voor koopkrachtversterking