maandag 5 juni 2023
25.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Commissariaat Paramaribo-Noordoost vergroot groenvoorziening met bomenplantactie

lees ook ...

Families eisen gerechtigheid; begrafenis doogeschoten mannen...

De Stichting Kollectief Suriname (IKSUR) en de families van de doodgeschoten heren Martinus Wolfjager en Ivanildo Dijksteel hebben tijdens een persconferentie de regering opgeroepen tot een grondig on...

Op vrijdag 12 mei hebben personeelsleden van het commissariaat Paramaribo-Noordoost gezamenlijk palmen geplant op het terrein van het bestuurskantoor. Het initiatief is onderdeel van een grotere bomenplantactie waarmee het commissariaat de groenvoorziening in het district wil vergroten.

Voorafgaand aan het planten werd stilgestaan bij de onmisbare rol van moeders, moederfiguren en moeder aarde. Districtscommissaris Ricardo Bhola sprak in zijn boodschap over de waarde van moeders en het belang van zorgzaam omgaan met onze planeet.

“Door onder andere het planten van bomen kunnen we bijdragen aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties”, aldus Bhola.

Het commissariaat zal op meerdere locaties in het verzorgingsgebied bomen planten om zo de groenvoorziening te vergroten. Door deze actie te ondernemen hoopt het commissariaat een belangrijke bijdrage te leveren aan het behoud van de planeet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissariaat Paramaribo-Noordoost vergroot groenvoorziening met bomenplantactie