dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

Commissariaat Noordoost en jarige Ben Olivieira gedenken seniorenburgers

lees ook ...

Gesprek met belanghebbenden nieuwe waterbron Paradise

Op het terrein van het productiestation van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) te Paradise, Nickerie, vond er vanmorgen een samenkomst plaats voor de belanghebbenden. Het doel was om hen te...

Het commissariaat Paramaribo-Noordoost heeft in samenwerking met de betrokken burger Ben Oliveira een vreugdevolle Bigi Sma Dey georganiseerd om enkele oudere burgers te eren. Op zaterdag 26 augustus 2023 vond dit evenement plaats op het terrein van het commissariaat te Combé. Bewoners van zes bejaardentehuizen en individuele senioren werden in het zonnetje gezet tijdens het festijn, inclusief optredens van diverse artiesten.

Voor de zestiende keer vierde Oliveira, bekend als “Oom Ben”, zijn verjaardag door deze activiteit te organiseren. Na een eerder onfortuinlijk incident besloot hij zich dienstbaar te maken voor de gemeenschap.

Hij deelt zijn zegeningen graag met anderen en legt uit dat hij anderen wil laten meegenieten van de genade die hij van God ontvangt. De viering begon met gebed, geleid door onder andere pastor Harold Pultoo als vertegenwoordiger van het Kabinet van de President.

Districtscommissaris Ricardo Bhola, die het initiatief van Oliveira omarmt, stelde voor om de Bigi Sma Dey op het commissariaat te houden. Bhola koestert een warme genegenheid voor deze groep ouderen en is van mening dat zij de erkenning verdienen waar ze recht op hebben.

Hij benadrukt dat hoewel waardering eigenlijk dagelijks getoond zou moeten worden, dit soort evenementen de gelegenheid biedt om hen extra te laten voelen hoeveel hun bijdragen aan de samenleving gewaardeerd worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommissariaat Noordoost en jarige Ben Olivieira gedenken seniorenburgers