zondag 24 september 2023
28.9 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(2)

Commisariaat en jarige organiseren Bigi Sma Dey

lees ook ...

De palmentuin wordt gerehabiliteerd door PURP

De Palmentuin aan de Grote Combeweg is al geruime tijd gesloten voor het publiek. De PURP (Paramaribo Urban Rehabilitation Program), die zich bezighoudt met het rehabiliteren van het historisch centru...

Ben Olivieira, bekend als oom Ben heeft samen met het commissariaat Paramaribo-Noordoost een aantal seniore burgers een leuke Bigi Sma Dey bezorgd op zaterdag 26 augustus 2023 jongstleden op het terrein van het commissariaat te Combé. Het zijn zes bejaardentehuizen en individuele ouderen, die in de bloemetjes werden gezet. Dansoptredens en zang van diverse artiesten maakten deel uit van het programma.

Voor Ben Olivieira was dit de zestiende keer dat hij zijn verjaardag op deze manier vierde. “Ik ben gezegend en ik wil anderen laten meegenieten van de zegeningen die ik krijg van de Heer”, maakt hij duidelijk. Pastor Harold Pultoo van het Kabinet van de President opende de dag met gebed.

Op voorstel van districtscommissaris Ricardo Bhola, die ingenomen is met het initiatief van Oliveira, werd de Bigi Sma Dey op het commissariaat gehouden. “Eigenlijk is het elke dag Bigi Sma Dey, maar eens in de zoveel tijd laten wij hen extra weten dat wij waarderen wat zij voor ons hebben gedaan en nagelaten”, maakte de burgervader bekend.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCommisariaat en jarige organiseren Bigi Sma Dey