vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
4.1
(8)

Collega Naomi Hoever huis verbrand, dochter overleden

lees ook ...

Goudput tragedie: Arbeider verdwijnt in de diepte na waarsch...

Een tragedie voltrok zich op donderdagochtend 15 februari 2024 toen een 22-jarige man, bekend als R.N., na het afronden van opschoonwerkzaamheden een duik nam in de goudput bij Nieuw Koffiekamp, geleg...

Met verbijstering en verdriet heeft www, culturu.com kennis genomen van het feit dat haar collega media werker getroffen is door een groot verlies. 

Bij een woningbrand aan de Sapakara straat te Latour heeft collega media werker Naomi Hoever een dochter verloren afgelopen zaterdag avond.

Hoever is oprichter en journalist van het Surinaamse human interest medium “de Snelle Pen”, en lid van het bestuur van Surinaamse Vereniging van Journalisten. Collega’s als Ivan Cairo, de Ware Tijd, Gloria Bottse van Tra Fas de en Amanda Palis (Key News) hebben zich terstond naar de plek des onheils begeven om de zwaar getroffen collega bij te staan. Binnen de vereniging wordt momenteel georganiseerd hoe collega Hoever moreel en materieel bij te staan in deze moeilijke periode. Culturu  condoleert Naomie Hoever en familie en wenst hun liefde en kracht toe om deze zware slag te boven te komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCollega Naomi Hoever huis verbrand, dochter overleden