woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
1
(1)

Cocosbomen project voor Coronie

lees ook ...

NPS eert Henck Arron met kranslegging bij standbeeld in Para...

Zaterdagmiddag heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) een eerbetoon gebracht aan Henck Arron, voormalig voorzitter van de NPS en een van de strijders voor de onafhankelijkheid van Suriname. Bij het ...

Het bedrijf Pomeroon Coconut & Spices zal de komende maanden 65.000 kokosbomen planten in het district Coronie. Dit kondigde CEO Neil Passmore vandaag op een ceremonie in Totness aan. Het bedrijf  richt zich op de 4-C-filosofie: coconut, community, carbon en collaboration.

Het bedrijf Pomeroon Coconut & Spices streeft ook naar gemeenschapsprojecten, werkgelegenheid en lokale betrokkenheid. De carbon credit-gedachte wordt ook geïntegreerd. Ik heb een vijfde “C” toegevoegd voor Coronie, en moedigde Coronianen aan om klaar te zijn voor werkgelegenheidsgroei. Coronie wordt weer een echt kokosdistrict.

De bedoeling is dat er later uitgebreid wordt van 1000 naar 5000 hectare, dus er komen mooie dagen voor Coronie. Het Tambaki-visproject zal ook in Coronie worden gevestigd, wat zal zorgen voor meer werkgelegenheid. Deze regering blijft werken aan haar belofte om ontwikkeling in het hele land te brengen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCocosbomen project voor Coronie