zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
2 C
Amsterdam
0
(0)

Coalitietop bespreekt dringende zaken

lees ook ...

Students were caught using alcohol and drugs

Students who used drugs and drink were caught. They played risk-taking games as well. Reginald Nibte and Rudi Tevreden, the neighborhood administrators of Uitvlugt, were informed that there was a conc...

De regering heeft zich in een vergadering gebogen over de nijpende zaken die zich voordoen in de samenleving.  De huidige wateroverlast, de kwestie rond het BAZO-kaartenbestand, COVID-19 en sociale ondersteuning, waren de onderwerpen tijdens de regerings- en coalitietop op dinsdag 27 april 2021. Tijdens de bijeenkomst werd besloten om in elk geval alvast de wateroverlast en het probleem van personen zonder dokterskaart aan te pakken.

Er werd een team van ministers ingesteld door president Chandrikapersad Santokhi   om zich de komende dagen toe te leggen op het probleem van de wateroverlast. De regering wil hierin zo snel mogelijk ingrijpen en heeft intussen SRD 100 miljoen gereserveerd om de gevolgen van de ontstane situatie op te vangen.

Ten aanzien van het Bazo-kaartenbestand, waarvan de opschoning heeft geleid tot financieel onmachtige personen zonder Bazokaart, zullen zaken de komende dagen geëvalueerd worden. De bijstelling moet beantwoorden aan het doel van het systeem. Mensen die noodlijdend zijn en geen verzekering hebben, zullen moeten worden voorzien van de mogelijkheid om de dokter te bezoeken.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCoalitietop bespreekt dringende zaken