zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Coalitiepartners betreuren vertrek NPS

lees ook ...

Minister Ramdin: ‘Excuses slavernijverleden moeten in Surina...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) heeft gisteren de Speciaal Gezant Slavernijverleden, Frédérique de Man, ontvangen voor een ...

De leiding van De Nationale Assemblee, en de coalitieleiders zien de Nationale Partij Suriname niet graag gaan, maar respecteren het besluit van de groene partij om uit de coalitie te stappen. Het is niet ongebruikelijk  partners te zien vertrekken tijdens een regeerperiode, volgens de Comminicatie Dienst Suriname wanneer zij daarvoor reden hebben. Coalitiepartijen hopen dat deze stap niet in de weg staat van een verdere constructieve samenwerking met de NPS.

De regering en de coalitie zullen, alles doen om in goed overleg deze aanpassing in goede banen te leiden. Binnenkort zal de president overleg voeren met alle relevante politieke en maatschappelijke organisaties over de ontstane situatie. Op basis van deze consultaties komt er een vervolgtraject.

Het regeringsbeleid, inclusief de behandeling van de Staatsbegroting 2023 en andere wetsproducten, zullen voortgezet worden. De president hoopt daarbij, in landsbelang, op de medewerking van een ieder in DNA. Het vinden van oplossingen voor de financieel-economische en sociaal-maatschappelijke problemen van het land en de bevolking zijn een noodzaak  voor de regering, aldus CDS.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCoalitiepartners betreuren vertrek NPS