Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Clifton Limburg ontheven uit functie directeur Communicatiedienst Suriname

Geplaatst

op

Clifton Limburg 2019 3

Clifton Limburg, directeur van de Communicatie Dienst Suriname(CDS) voorheen Nationaal Informatie Instituut, is ontheven uit zijn functie vanwege andere beleidsinzichten. De nieuwe directie komt vanuit het kabinet van de president. De dagelijkse leiding van CDS is nu in handen van Alvin Roosveld.

Limburg kreeg vandaag een brief van Adjay Moensi, de directeur van het kabinet van de president waarin hem het voorgaande werd medegedeeld. Hij kreeg daarin ook de instructie, om per ommegaande alle aan de Staat toebehorende goederen en documenten over te dragen aan Alvin Roosveld. – culturu.com

7 Reacties
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Clasien
maandag 17 augustus 2020 21:33

Jullie verzinnen wat om alle SURINAMERS op straat te laten komen, heb R,BRUNSWIJK al gevolgd op YouTube

Ma lotje
maandag 17 augustus 2020 22:58

Zo hij loopt met bodyguard. Want hij schold veel mensen uit in zijn populaire programma baka na tori. Ik geniet er van .was lachen wanneer hij ze zo uitschold.. Hopelijk heeft hij genoeg geld verzameld om zijn bodyguard ssss te kunnen blijven betalen . De regering is bezig alle directeuren te vervangen. En hij is de directeur van SRS.

ramharak.w.c
maandag 17 augustus 2020 23:24

Dat is het toch, wanneer je mensen beledigt en kleineerd,dan moet je niet vergeten wang dai aauw go kong. En nu hoe zal het gaan met zijn verdere leven, en pijnlijk voor velen dat hij nog ging liegen voor velen. Ik denk dat meneer Delano Limburg financieel niet meer gaat steunen, en hij was de hogrie mang. La me je wat zeggen deze Limbo limbo was een gangster met zijn woorden. Bouterse heeft geen macht meer. Dus mie no hoop dat ding aauw nak ieng tolie Veel plezier meneer Limbo limbo. bos.

Talkshow
dinsdag 18 augustus 2020 04:31

Waarom moet hij weg. Hij was trouw aan zijn baas. Hij kan nu ook trouw zijn aan shantoki. Hij kan dan helpen om in zijn baka na tori er een show van te maken. Het was een show om te lachen. Kritisch aanval en verdedigend. Talkshow

fabeltjeskarant
dinsdag 18 augustus 2020 07:53

Niemand hier in Suriname begrijpt er iets van, maar allemaal weten het beter. Daarom komt dit mini landje nooit van de grond. We blijven aan modderen omdat we nog steeds niet door hebben hoe Bouterse de heleboel aan de grond en stuk heeft gemaakt. Het is en blijft een verdeeld landje met te veel mensen die er niets van begrijpen en alleen kritiek hebben. We hebben geweldige grond stoffen, en de economie kan goed draaien. Haal er een paar Nederlandse economen bij en het is opgelost. Ook Amerika kan helpen en nog veel meer landen. Maar wat is het een… Lees verder »

Jack
dinsdag 18 augustus 2020 19:43

Mooi weg met deze leeghoofdige opruiende kontkruiper.
Alles wat er uit zijn klep kwam was opruiend, tweespalt zaaiend, liegen en bedriegen om zijn broodheer Bouterse maar aan de macht te houden. Wetende dat Bouterse en NDP’ers de economie van dit land naar de afgrond brachten. Wetende dat gebouwen, grond, voertuigen etc etc aan NDP gelieerden zijn weggegeven of tegen betaling illegaal aan anderen zijn verkocht. Maar toch ging Clifton Limburg gewetenloos door met zijn vernietigende bijdrage aan schijtdoos bouterse. Men zegt dat hij zijn volgevreten koeienlijf regelmatig moet bijvoeren. Klopt dat?

Skiku
vrijdag 21 augustus 2020 19:46

@Talkshow schreef. “Waarom moet hij weg. Hij was trouw aan zijn baas. Hij kan nu ook trouw zijn aan shantoki. Hij kan dan helpen om in zijn baka na tori er een show van te maken.” Hij was trouw aan Bouterse en volgens “Talkshow” kan Clifton Limburg ook trouw zijn aan Shantohki” Nee hoor meneer “Talkshow” zo werkt het niet. Als Limburg dat zou doen dan is hij echt een opportunistische lummel. Dan verkoopt hij zijn reputatie en geloofwaardigheid aan een ieder die hem betaald. Wat moet Shantohki met een leugenaar, een verdraaier van de waarheid, een handlanger van een… Lees verder »Advertentie

Suriname

Augustus 2021 nieuwe veerboot voor verbinding Suriname en Frans-Guyana

Geplaatst

op

Franse Ambassadeur Antoine Joly

De nieuwe veerboot die de veerverbinding tussen Suriname en Frans-Guyana onderhoudt komt eind augustus 2021. Althans dat is de verwachting. Bij een werkbespreking tussen Suriname en Frankrijk vorige maand te Saint-Laurent-du-Maroni is dit onder andere naar voren gekomen.

Volgens de Franse ambassadeur Antoine Joly is toen ook gesproken over de bouw van de brug. Voor nu is de focus echter op de ingebruikname van de nieuwe veerboot. Na aankomst van de veerboot eind augustus 2021 volgt er dan eerst een testperiode van twee maanden.

Aan het veerbootproject inclusief havens aan beide zijden van de verbinding en onderzoek hangt een prijskaartje van € 10 miljoen. De financiering komt uit Europese fondsen € 3,5 miljoen, Frankrijk € 450.000, CNES € 250.000, de lokale regering van Frans-Guyana € 175.000 en Suriname € 625.000.

Joly vindt de brug over de Marowijnerivier een noodzaak voor de toekomst van de drie Guyana’s.

Culturu.com

 

Lees verder

Suriname

Financiële situatie bij SLM zorgwekkend

Geplaatst

op

Pz Tcr A340 Surinam Slm

Het bedrijf moet uit de rode cijfers. Dit heeft de president commissaris bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), Rajen Pahladsing bekend gemaakt. De financiële situatie waarin het bedrijf verkeert is zorgwekkend.

De situatie kan alleen gered worden als het personeel, directie, RvC en de regering in een richting kijken. Het halen van het bedrijf uit de rode cijfers, zal een taak zijn op zich.

De regering is geïnformeerd over de stand van zaken die spelen bij het bedrijf. Er zal samen met de regering gewerkt worden aan een plan dat de SLM zal helpen op eigen benen te staan. Dit zal over twee weken af moeten zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen