Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Clairy Linger is niet meer

Geplaatst

op

018935b4 5c47 4436 A942 43aae1dddc45

De NDP- topper tevens markante persoonlijkheid binnen de Nationale Democratische Partij (NDP), Clairy Linger is niet meer.  Zij is ingeslapen. Dit heeft de partij zojuist laten weten. De leden binnen de partij reageren geschokt op het heengaan van Linger.

Binnen de NDP heeft Linger diverse functies bekleed. Tijdens de periode van ex- president Bouterse hield zij de agenda bij op het Kabinet van de President. Op radio ABC zegt fractieleider Rabin Parmessar dat zij een nationalist was.

Linger is 73 jaar geworden.

Culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joy
vrijdag 30 oktober 2020 13:07

Uit diverse kranten: “Op radio ABC zegt fractieleider Rabin Parmessar dat zij een nationalist was”. Nationalist? Als dat zo is dan had ze moeten inzien dat werken voor de vernietiger van Suriname in tegenspraak is met haar beweerde vaderlandslievendheid. Iemand van haar generatie heeft de moorddadige militairecoup van Bouterse en collega soldaten meegemaakt. Mensen die iets voor 1980 of erna zijn geboren weten vaak niets over de wandaden van Bouterse rond de decembermoorden in 1982. En de daarna gepleegde moorden in Moywanna en alle drugsgerelateerde misdrijven waar Clary Linger en generatiegenoten ook allemaal van weten. Linger heeft Bouterse en zijn… Lees verder »

Laatst bewerkt op 25 dagen geleden door Joy
Joy
vrijdag 30 oktober 2020 13:10

En zij moest dus ook al heel vroeg weten dat Bouterse, Hoefdraad, Adhin, Misiekaba enzv het land naar de hel hielpen.
Een weldenkend mens zou met die kennis er zo snel mogelijk vandoor gaan door ontslag te nemen.
Deze mevrouw deed dat niet. Zij ging rustig door met het bijhouden van Bouterse’s agenda etc. Die job betaalde erg goed. Geld maakt blind?
Geld sust het geweten? Geld maakt goede normen en waarden overboord worden gegooid?
Hoezo is zij een nationalist?

upside
donderdag 5 november 2020 10:30

He Joy.
Trump noemt mensen die hem toejuichen en een rode pet dragen patriotten. Voor zover ik weet is een patriot iemand die van zijn/haar land houdt en eventueel zijn/haar leven ervoor geeft.

In zijn grootheidswaan denkt Trump dat mensen die hij constant verneukt toch denken dat hij de redder van de US is.

Rabin Parmessar probeert ons wijs te maken dat al het geboefte die Bouterse heeft bijgestaan het land Suriname leeg te plunderen nationalisten zijn?
Parmessar met zijn graaiende dieven poten vindt zichzelf ook een nationalist. Dat is de dief voor eerlijk uitmaken en de politie voor geboefte.

Laatst bewerkt op 19 dagen geleden door upside

Suriname

De Link voor de Srefidensi Bonus is Bekend!!!

Geplaatst

op

Srd (1)

Hieronder volgt een bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie voor de Srefidensibonus voor de Surinamers die in geen van de genoemde categorien vallen. Deel het alstublieft en zegt het voort!

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft vandaag de registratielink voor de Srefidensi en Owru Yari enveloppe gelanceerd. Dit vond plaats op het hoofdkantoor van het Ministerie.

Deze online registratie is NIET van toepassing op de volgende categorieën:

Personen jonger dan 21 jaar
AOV’ers
Personen die reeds financiële bijstand genieten
Ambtenaren
Personen in dienst bij overheidsinstellingen
Personen in dienst van parastatalen
Personen werkzaam bij particuliere bedrijven
Bus vergunninghouders, chauffeurs en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme
Bus- en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en
Cultuur

Dit, omdat de financiële tegemoetkoming voor bovengenoemde categorieën samen met het maandelijks loon of de uitkering wordt gestort.

Alle andere personen zullen zich via onderstaande link kunnen registreren:

https://financien.sr/srefidensi/enveloppe/

Let wel, dat personen die meer dan SRD 12.500,- bruto per maand verdienen geen financiële tegemoetkomingen ontvangen.

 

Tot zover de bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie link voor de Srefidensi Bonus  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen