Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Clarence Seedorf reageert op uitlekken privégesprek met Wijnaldum

Geplaatst

op

door

PERSBERICHT.

Met grote verbazing en teleurstelling heb ik kennis mogen nemen van een privegesprek- welke ik met Georginio Wijnaldum heb gehad, welke via de verschillende sociale media wordt verspreid.

In dit gesprek vroeg Georgino mij om advies m.b.t. een op handen zijnde huldiging welke naar zijn zeggen in een partij politieke sfeer werd getrokken.

Ik huldig de mening dat een sporter te allen tijde een neutrale opstelling dient te hebben en  als sporter moet vermijden onderdeel te zijn van welke partijpolitiek programma dan ook. In dit licht werd aan Georginio ook het advies ook gegeven.

Het is ook mede om het thans heersende partij politieke klimaat en natuurlijk mijn persoonlijke schema, dat ik mijn bezoek aan mijn geboorteland heb uitgesteld.

Ik betreur het ten zeerste dat een prive geacht gesprek op dergelijke manier buiten mij om in openbaarheid wordt gebracht en doe een dringend beroep op een ieder om geen deel te zijn van deze verwerpelijke handeling.

Ook wens ik te benadrukken dat het advies aan Georginio een persoonlijke is en geen enkele politieke motief ten grondslag heeft.

Derhalve spreek ik de hoop uit dat niemand dit in prive gevoerde gesprek voor politieke doeleinden misbruikt zal worden.

Ik ben sporter in hart en nieren en heb geen enkel ander doel dan het sportmanschap zuiver te houden en de sport in al haar facetten naar een hoger niveau te brengen.

Suriname heeft en zal altijd een warme plek hebben in mijn hart.

Clarence Seedorf

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Alfons

hoe kan een privé gesprek op straat komen. welk bedrijf heeft het gesprek afgeluisterd gekopieerd en vervolgens op straat gezet. vieze spelletjes allemaal. is toch niet leuk voor de voetballers. privé is privé. dat zelf komt de straat op. wie luisterd jou gesprek af wanneer jij belt. weet wat je zegt. er word meegeluisterdAdvertentie

Suriname

Feestjes op Surinamerivier worden aan banden gelegd

Geplaatst

op

door

Het recht op plezier en vertier moet binnen de perken van wet en recht blijven. Dat zegt de districtscommissaris (dc) van Para, Armand Jurel. Er blijkt wanorde te heersen op de Surinamerivier in het oosten van Para door party’s en pleziervaartuigen. Deze ‘free for all’ zal daarom aan banden worden gelegd door de Maritieme Politie, de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), de bestuursdienst en het Korps Brandweer Suriname. 

De districtscommissaris heeft op dinsdag 23 juli overleg gehad met de veiligheidsautoriteiten voor regulatie van openbare vermakelijkheden en recreatie in het gedeelte van de Surinamerivier, dat door Para stroomt. Afgelopen zondag is er zonder toestemming van de autoriteiten die hiertoe bevoegd zijn een Summer Beach party op een zandbank in de Surinamerivier gehouden. Er zijn geen preventieve maatregelen getroffen, waardoor de orde en veiligheid helemaal niet in acht zijn genomen. Bovendien zijn er ook geen voorzorgsmaatregelen getroffen voor eventuele calamiteiten.

Organisatoren hebben een ponton gelegd die was voorzien van partysupplies, waar het publiek gebruik van kon maken. Zowel op de ponton als vanuit het water konden de aanwezigen zich vermaken. Bezoekers hebben op Overbridge geparkeerd om met een pendelboot de activiteit midden op de rivier te bezoeken. Toen de burgervader over de party is ingelicht, is die direct stopgezet en moest het publiek vertrekken.

De autoriteiten gaan vanuit hun professie advies uitbrengen aan de dc bij het verlenen van vergunningen voor recreatie op of langs de rivier. Op privé plaatsen langs de Surinamerivier zullen nu preventieve- en repressieve maatregelen gelden.

Lees verder

Suriname

Vliegertijd vergroot kans op storingen

Geplaatst

op

door

De grote droge tijd en vakantie staan voor de deur. Dit is dan ook de tijd dat de jeugd in grote getalen in verschillende buurten vliegers zullen oplaten. De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) merkt dat vooral gedurende deze tijd veel vliegers in het elektriciteitsnet terecht komen, wat een toename van het aantal storingen veroorzaakt. Dit heeft vele gevolgen.

Het ongerief bij de klanten die aangesloten zijn op het distributie netwerk neemt daardoor toe evenals voor de EBS. Daarnaast neemt het risico op ongelukken ook toe daar zich situaties kunnen voordoen waarbij het vliegermateriaal de spanning door geleid met alle gevolgen van dien. Dit kan voor levens bedreigende situaties voor de vliegeraars en of derden zorgen.

Als een vlieger ongelukkiger wijs toch in het netwerk komt en vast blijf zitten, geef dit door aan de EBS klantenservice op het nummer 175. Zorg ervoor dat niemand aan de vlieger komt.

De EBS doet een dringend beroep op ouders en buurtbewoners om extra toezicht te houden op hun pupillen, wanneer deze vliegers oplaten en dat zulks zoveel als mogelijk gebeurt op locaties waar er geen elektriciteitsdraden voorkomen, zoals open velden.

Lees verder

Meest gelezen

X