vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
5
(1)

Christelijke leiders pleiten voor vergeving en verzoening na rechterlijke uitspraak

lees ook ...

Dichter S.Sombra kreeg kompe buku voor zijn 85ste jaar

Onlangs 13 februari mocht de bekende Coroniaanse Sranantongo dichter Stanley Slijngard meer bekend als S.Sombra zijn 85ste verjaardag op bijzondere wijze herdenken. De activiteiten van de Sombra Neti ...

Het bestuur van Volle Evangelie en Pinkster Gemeenten en Bedieningen in Suriname (VVEPS) heeft met nederigheid kennisgenomen van de ontwikkelingen rondom de ‘8 december strafzaak’. In een verklaring benadrukken zij hun respect voor de uitspraak van de rechter en roepen zij de gemeenschap op om rust en vrede te bewaren.

In de verklaring wordt opgeroepen tot het plaatsen van het algemeen belang boven het persoonlijk belang, waarbij de Republiek Suriname wordt beschouwd als een fatsoenlijke natie met christelijke waarden en normen als fundament. Als volgelingen van Jezus Christus onderschrijven zij principes van vergeving en verzoening, die essentieel worden geacht voor een eendrachtige opbouw van het land en volk.

De VVEPS benadrukt dat in de hoedanigheid van dienstbare leiders, zij beschikbaar en bereikbaar zijn om ondersteuning en begeleiding te bieden aan degenen die behoefte hebben aan bevrijding en heling in verband met de ‘8 december strafzaak’. Ze roepen op tot het gezamenlijk bouwen aan een leefbaardere samenleving en geloven in een hoopvolle toekomst voor Suriname.

De verklaring sluit af met de woorden: “Zo bouwen wij samen aan land en volk! God zij met ons Suriname.”

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChristelijke leiders pleiten voor vergeving en verzoening na rechterlijke uitspraak