zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Christelijke leiders bezoeken Suriname

lees ook ...

Stimuleringsfonds voor Journalistiek in Suriname

Stichting Democratie en Media (SDM) in Amsterdam heeft door tussenkomst van Nederlandse journalisten met ervaring in Suriname besloten een fonds voor financiële steun aan journalisten in Suriname op t...

Op donderdag 06 oktober 2022 hebben christelijke leiders uit Curaçao en Barbados een beleefdheidsbezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi. Deze leiders zijn in Suriname in verband met de ‘Prepare Ye The Way’ campagne, die gehouden zal worden van 05 tot en met 09 oktober 2022.

President Santokhi gaf aan dat hij gelooft in de kracht van gebed en dat het nu meer dan ooit de tijd is dat men samen komt om te bidden. De wereld staat voor enorme uitdagingen, zoals klimaatverandering en tegenslagen die de economie treffen. Ook als CARICOM-voorzitter roept hij op tot gebed en hoopt op spoedige verlichting voor onze volkeren.

De president vroeg aan de leiders het woord van GOD te blijven verspreiden en ons land en volk te blijven gedenken bij hun gebeden. Tot slot wenste hij de christelijke leiders succes toe met hun campagne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChristelijke leiders bezoeken Suriname