donderdag 6 oktober 2022
26.1 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Choi ‘s breidt supermarketketen uit

lees ook ...

Watermeter mag alleen door de SWM worden verplaatst

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij heeft bekend gemaakt dat het ten strengste verboden is om de watermeter te verplaatsen bij bijvoorbeeld een verbouwing. Als de watermeter in de weg staat, kunt ...

Vijftig nieuwe medewerkers staan klaar om aan de slag te gaan in de nieuwe supermarket van Choi’s te Wanica op 29 september. Deze derde zaak in de keten opent de deuren in het district Wanica, te lelydorp. Opening  van de zaak zal onder protocol geschieden. Men heeft een uitgebreid assortiment. De bouw hiervan startte het bedrijf in 2018, daarvoor moest het terrein bouwrijp gemaakt worden. Naast de coronapandemie waren er andere stagnaties.

“Het heeft lang geduurd, maar nu is het eindelijk zover”, zegt  directeur Rudy Choi van de supermarktketen. Men weet nog niet hoe  de klandizie zal zijn. “We starten met een regulier basisassortiment. Daarna zullen we dat op de vraag van de klant aanpassen.”

De recessie, in de Surinaamse economie heeft ook Choi’s geraakt. Het koopgedrag verandert. “Mensen kopen niet meer zo vaak luxegoederen. Het is geen must meer.” Toch is men vol goede moed om door te gaan met ondernemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChoi 's breidt supermarketketen uit