dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
1
(1)

Chinese vereniging SCUA doneert schoenen aan Sozavo

lees ook ...

Elderly people should not be overlooked

Senior adults shouldn't be overlooked because of the dismal economic climate in the nation. Glenn Huisden treated more than 85 senior residents to music and humour yesterday. Remelga's Café in Waka Pa...

De Suriname Chinese United Association(SCUA) schonk op donderdag 19 augustus jongstleden een partij schoenen aan het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). De gift werd door SCUA voorzitter Henk He Zhenxiong aan Minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo overhandigd. De bewindsman zei gemeenschapsparticipatie en solidariteit toe te juichen: “Dit is één van de momenten, waarbij wij als samenleving dat mogen meemaken”, aldus minister Ramsaran.

Sociale Zaken-directeur, Melitia Sentilia gaf aan dat de donatie bijdraagt aan het uitvoeren van de taakstelling van het ministerie, dat belast is met het bevorderen en garanderen van het algemeen welzijn van de verschillende doelgroepen binnen de samenleving. “Vandaag zijn wij hier om een donatie in ontvangst te nemen. Om onze doelen te realiseren moeten wij samen met de particuliere sector werken, want alleen samen kunnen wij het maximale bereiken”.

SCUA voorzitter Henk He Zhenxiong onderstreepte de geste als een bijdrage om de mens in nood tegemoet te komen. Hij benadrukte dat wij allemaal Surinamers zijn en dat wij elkaar moeten helpen. De SCUA-voorzitter hoopt met zijn gebaar ook anderen te motiveren om te doneren. De schenking die uit een paar honderd kinderschoenen bestaat zullen door worden gestuurd aan mensen en instanties die geregistreerd staan binnen het bestand van het ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChinese vereniging SCUA doneert schoenen aan Sozavo