dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Chinese ondernemers worden opgeleid tot BAVPer

lees ook ...

Buurtbewoners houden verdachte staande

Op zaterdag 25 maart 2023 heeft de politie van het bureau Lelydorp een succesvolle arrestatie uitgevoerd na een dievenmelding aan de Sahiwalsteeg. In samenwerking met medewerkers van Surveillance Regi...

Vierentwintig Chinese ondernemers zijn op zaterdag 11 maart van start gegaan met de opleiding tot buitengewoon agent van politie (BAVP). Dit is de eerste groep van Chinese ondernemers die hiertoe opgeleid zal worden. Het verzoek voor deze opleiding kwam vanuit de Chinese ondernemers zelf. De start vond plaats op het Politie Opleidingscentrum.

Minister Kenneth Amoksi, de voorzitter van het Monitoringsteam Veiligheid Ondernemers Commissaris van Politie, Orlando Jacott, en de Chinese ambassadeur Han Jing waren aanwezig bij dit moment. Minister Amoksi sprak de cursisten toe en gaf aan dat de politie in de toekomst ook ondersteuning kan vragen aan deze groep bij het uitvoeren van haar werkzaamheden. Verder kan een deel van de geslaagden ook als reservisten worden ingezet waarbij ze verder getraind worden en ze elke maand meehelpen met politiewerkzaamheden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChinese ondernemers worden opgeleid tot BAVPer