maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
5
(1)

Chinese handelsvereniging schenkt goederen aan Sociale Zaken

lees ook ...

Koopkrachtversterking voor landsdienaren tot december bevest...

De koopkrachtversterking van SRD 3.500 per maand voor landsdienaren zal tot en met december van dit jaar worden uitbetaald, bevestigt minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken. Deze ...

In het kader van de viering van het Chinees nieuwjaar heeft de Zhe Jiang handelsvereniging op dinsdag 17 januari jongstleden goederen aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting geschonken. De goederen zijn bestemd opvanginstellingen die onder het ministerie van SoZaVo vallen.

De overhandiging werd gedaan door Zhe Jiang bestuursleden aan minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo. Het is voor de Zhe Jiang handelsvereniging de eerste keer dat zij een donatie hebben gedaan aan het ministerie. Het is hun bedoeling elk jaar een donatie te geven aan het ministerie, om de instellingen en behoeftigen te helpen, daar zij willen terug geven aan de samenleving.

De SoZaVo bewindsman benadrukte het belang van gemeenschapsparticipatie en bedankte de handelsvereniging, en dat zij zich solidar opstellen met de minder draagkrachtigen. Minister Ramsaran vindt het een mijlpaal dat verschillende organisaties een bijdrage willen leveren om de Surinaamse bevolking te helpen.

De goederen bestaan uit voedingsmiddelen, beddenlakens, matrassen, sportkleding, kleding voor jong en oud, schoeisel en toiletartikelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChinese handelsvereniging schenkt goederen aan Sociale Zaken