dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Chinese delegatie bezoekt ministerie van ROS

lees ook ...

Examenmarkt Openbare Nijverheidschool toont talenten van lee...

Op verschillende scholen hebben de leerlingen van leerjaar 10 in de afgelopen weken een examenmarkt georganiseerd om hun kunsten en gaven aan te tonen aan leerkrachten, ouders en belanghebbenden. Bij ...

Op 20 juni bracht een delegatie uit de Volksrepubliek China, onder leiding van Zhang Hongguo, vicevoorzitter van het Permanent Comité van het Wenzhou Gemeentelijk Volkscongres, een bezoek aan minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport en haar team.

Het bezoek stond in het teken van het versterken van de samenwerking tussen Suriname en China. Tijdens de ontmoeting werd openhartig gediscussieerd over diverse onderwerpen, waaronder de huidige schenkingsprojecten van China op het gebied van sport. Minister Emanuel gaf een korte presentatie over de beleidsgebieden van haar ministerie.

Daarnaast werd er gesproken over nieuwe mogelijkheden voor schenkingsfinanciering van sociale, landbouw- en sportprojecten, waarin China bereid is te investeren. Er werd afgesproken eerst te focussen op projecten die de hoogste prioriteit hebben.

De ontmoeting benadrukte de historische en goede relatie tussen Suriname en China, met het gezamenlijke streven om deze banden verder te verbreden en te versterken tot wederzijds voordeel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChinese delegatie bezoekt ministerie van ROS