zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Chinese ambassadeur overhandigt boekwerk president Xi Jinping aan Brunswijk

lees ook ...

Corruptie systeem bij grote bouwwerken

Sharvin Bahadoer, CEO van SICE en onkundig op het gebied van bouw heeft ontwerp van de Nickerie markt gemaakt en gaat de directievoering doen? Smart and Inovative Consultancy Engineering SICE is een b...

Het boekwerk ‘The governance of China IV,’  een boekwerk geschreven door XI Jinping, president van de Volksrepubliek China, is nu ook in het bezit van vicepresident Ronnie Brunswijk. De overhandiging van dit bijzonder boekwerk vond plaats op het Kabinet van de Vicepresident door de Chinese ambassadeur, Han Jing. Brunswijk nam dankbaar het fascinerend boekwerk in ontvangst.

De overhandiging van het boek door de Chinese ambassadeur. Foto: DVC

Het boek is een samenstelling van de belangrijkste werken van de Chinese president gedurende de periode november 2012 tot juni 2014. Het 18 hoofdstukken tellend boek bevat zijn meest memorabele toespraken en geschriften.

Er is ook apparatuur overhandigd waaronder laptops voor het Directoraat Volkscommunicatie. Foto: DVC

Tijdens dit bezoek, heeft de Chinese ambassadeur ook een schenking van apparatuur gedaan aan de vicepresident die bestemd is voor het Directoraat Volkscommunicatie. Hij verzekerde ambassadeur Han Jing dat de apparatuur op de juiste wijze zal worden ingezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChinese ambassadeur overhandigt boekwerk president Xi Jinping aan Brunswijk