dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Chef Rouge Media’s Filmhuis presenteert betoverende productie

lees ook ...

Suriname ontvangt US$ 61,5 miljoen na succesvolle EFF-evalua...

De Raad van Bestuur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft met succes de zesde evaluatie onder het Extended Fund Facility (EFF) voor Suriname afgerond. Hierdoor is Suriname gerechtigd om he...

Op maandag 24 juli 2023 ontving ik een delegatie van het gerenommeerde ‘Chef Rouge Media’ Filmhuis, die in de afgelopen periode met veel toewijding een productie heeft samengesteld die de prachtige Surinaamse keuken en muziek in de schijnwerpers zet. Tijdens het inspirerende gesprek deelde het team hun bijzondere ervaringen in Suriname.

Deze aankomende productie belicht niet alleen de rijke Surinaamse cultuur en cuisine, maar zal ook een positief licht werpen op ons land voor de rest van de wereld. Bovendien biedt de film een platform voor het ontdekken van getalenteerde Surinaamse individuen, die volledig worden opgenomen in dit veelzijdige project.

In het gesprek heb ik mijn eigen ervaringen gedeeld en benadrukt dat Suriname bekend staat als een smeltkroes van culturen, met een scala aan heerlijke gerechten. De regering heeft de laatste tijd geïnvesteerd in het bevorderen van het toerisme, waarbij zowel het beleid als het toeristische aanbod onze volledige aandacht krijgen. We kijken vol verwachting uit naar de positieve impact van deze filmproductie op de toeristische sector en naar de voordelen die het zal brengen voor de Surinaamse economie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameChef Rouge Media's Filmhuis presenteert betoverende productie