dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
0
(0)

Certificaatuitreiking psychosociale vaardigheden voor hulpverleners

lees ook ...

Eieren worden goedkoper in Suriname

De prijs van eieren in Suriname vertoont weer een dalende trend. Onlangs werd een rek eieren van dertig stuks nog voor rond de SRD 120 verkocht. Per stuk werd gemiddeld SRD 4 betaald voor een ei. Sind...

Het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) heeft in samenwerking met de Pan American Health Organization (PAHO) een training Basis Psycho-Sociale Vaardigheden gehouden voor covid hulpverleners. De online training duurde 2 weken en had tot doel hulpverleners van basisvaardigheden te voorzien bij het begeleiden van mensen tijdens de covid-19 periode, maar ook hoe zij voor zichzelf kunnen zorgen. De certificaten werden vandaag 01 december in een drive thru uitgereikt aan de cursisten.

Twee maanden geleden vond de virtuele launch van de training plaats, waarbij diverse instellingen zoals het Elsje Finck-Sanichar College COVAB (EFS College COVAB) en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) waren uitgenodigd. Na de launch konden geïnteresseerden zich via mail opgeven voor de training. Naast het personeel van het Elsje Finck-Sanichar College COVAB (EFS College COVAB), het AZP en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) hebben ook andere instellingen zoals het Korps Penitentiaire Ambtenaren, enkele zorginstellingen, de Medische Zending en Mantelzorgers deelgenomen aan de training. 200 personen zijn getraind geworden maar minder dan 100 personen namen deel aan de toets.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCertificaatuitreiking psychosociale vaardigheden voor hulpverleners