zondag 7 augustus 2022
33 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Certificaat na vier maanden capaciteitsversterking voor districtscommissarisen

lees ook ...

Terugtreden First Lady uit RvC Staatsolie eindelijk gestart

Het terugtreden van first lady Mellisa Santokhi die een kers had gezien (en zich eraan vergreep) uit de Raad van Commissarissen (RvC) bij Staatsolie Maatschappij Suriname, zal binnenkort gaan gebeuren...

Het ministerie van Regionale Ontwikkelling en Sport heeft een capaciteitstraining van vier maanden opgezet om de inzichten van de districtscommissarissen te vergroten, omdat het ministerie geen genoegen neemt met middelmatigheid. Als deel van de regering kunnen deze werkarmen nu beter inspelen op zaken. Het ministerie is ingenomen met het feit dat alle dc’s hebben deelgenomen aan deze training.

De bewindsvrouw Emanuel heeft de districtsbestuurders op het hart gedrukt om het geleerde toe te passen in de praktijk, omdat overheidshandelingen onlosmakelijk zijn verbonden aan wetgeving.

Vicepresident Brunswijk benadrukt dat men zich altijd integer moet opstellen naar de gemeenschap toe. President Santhoki wees erop dat deze groep een heel belangerijke taak heeft. Zij zijn onder andere belast met ordehandhaving in hun ressort.

Alle dc’s hebben de training goed doorlopen en mochten op 31 mei hun certificaat in ontvangst nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCertificaat na vier maanden capaciteitsversterking voor districtscommissarisen