vrijdag 2 december 2022
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
0
(0)

Certificaat na vier maanden capaciteitsversterking voor districtscommissarisen

lees ook ...

De Belastingdienst helpt bedrijven registreren voor BTW

De Belastingdienst Suriname biedt vanaf donderdag 01 december ondersteuning aan klanten die zich willen registreren voor de BTW, door middel van kiosken in het kantoor aan de van Sommelsdijckstraat 27...

Het ministerie van Regionale Ontwikkelling en Sport heeft een capaciteitstraining van vier maanden opgezet om de inzichten van de districtscommissarissen te vergroten, omdat het ministerie geen genoegen neemt met middelmatigheid. Als deel van de regering kunnen deze werkarmen nu beter inspelen op zaken. Het ministerie is ingenomen met het feit dat alle dc’s hebben deelgenomen aan deze training.

De bewindsvrouw Emanuel heeft de districtsbestuurders op het hart gedrukt om het geleerde toe te passen in de praktijk, omdat overheidshandelingen onlosmakelijk zijn verbonden aan wetgeving.

Vicepresident Brunswijk benadrukt dat men zich altijd integer moet opstellen naar de gemeenschap toe. President Santhoki wees erop dat deze groep een heel belangerijke taak heeft. Zij zijn onder andere belast met ordehandhaving in hun ressort.

Alle dc’s hebben de training goed doorlopen en mochten op 31 mei hun certificaat in ontvangst nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCertificaat na vier maanden capaciteitsversterking voor districtscommissarisen