maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Centrale Markt Paramaribo verwelkomt Sergio Anoesa als marktmeester

lees ook ...

Verkiezingen 2025: voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor de verkiezingen van 25 mei 2025 zijn in volle gang en de spanning begint toe te nemen. Politieke partijen die de afgelopen tijd nauwelijks van zich lieten horen, komen nu in de...

Sergio Anoesa is officieel aangesteld als de nieuwe marktmeester van de Centrale Markt Paramaribo (CMP). Hij heeft deze functie op vrijdag 17 mei 2024 middels het tekenen van het protocol van overdracht, ten overstaan van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, officieel overgenomen van Charles Santewi.

Santewi had de rol van marktmeester gedurende ongeveer vijf maanden waargenomen na het aftreden van de vorige marktmeester. Bij de overdracht stak Brunswijk de nieuwbakken marktmeester een hart onder de riem en wenste hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Anoesa heeft de verantwoordelijkheid overgenomen om de dagelijkse gang van zaken op de Centrale Markt te coördineren en ervoor te zorgen dat de markt ordelijk en efficiënt functioneert. Zijn aanstelling wordt gezien als een positieve stap naar verdere verbetering en professionalisering van de marktactiviteiten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCentrale Markt Paramaribo verwelkomt Sergio Anoesa als marktmeester