dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(3)

Cedrick van Samson vs Bordo; Karma

lees ook ...

Onderwijsminister Ori: “Strenge maatregelen tegen inac...

Er is een begin gemaakt met het daadwerkelijk saneren van het ambtenarenapparaat. Minister Henri Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur maakte bekend dat 1.032 medewerkers van zijn ministerie van de...

Cedrick van Samson, VHP assembleelid heeft een rechtszaak aangespannen tegen coalitie genoot Joel Martinus, meer bekend als Bordo-ondervoorzitter Abop- vanwege smaad en laster. Van Samson sprak, zoals elke verstandige Surinamer, zijn afkeuring uit over de party die Bordo organiseerde in Moengo, waar 2000 mensen op af kwamen. Heel onverantwoordelijk in deze Covid tijd.
Wiens brood men eet….

Bordo beweerde in zijn anderhalf uur durende scheldpartij op Facebook tegen van Samson, dat laatstgenoemde een auto kreeg van een vriend van Bordo, als smeergeld voor een stuk grond, dat van Samson hem zou laten geven door de minister van Grondbeleid. Cedrick van Samson, die een taxibedrijfje heeft en ook een radioprogramma verzorgt, zegt dat dit een leugen is. De rechter zal dat uitmaken.

Wat wel een feit is, is dat van Samson vaker aanvallend praat tegen de mensen die op hem lijken en die op hem stemden. Van Samson heeft nooit een oplossing of open oor, voor die mensen die nu het meeste lijden vanwege de 120+% inflatie van de afgelopen 2 jaar. Ook heeft hij geen kritiek op de corruptie en het nepotisme van de regering van zijn, grotendeels hindostaanse VHP. Het spreekwoord “Wiens brood men eet, diens taal men spreekt” is hier passend.

Karma
Van Samson is een opportunist, een teleurgestelde NDP-propagandist, die vanwege het feit dat hij geen stukje grond kreeg voor zijn taxibedrijf, een grote tegenstander werd van de vorige regering. In zijn enigszins humoristische praatjes programma ‘Tap a dek” was hij zeer afkeurend tegen de NDP en verschillende NDP-ers. Ook maakte van Samson een anti NDP lied onder de artiestennaam Ragajohn. Dat mag in het kader van vrije meningsuiting.
Maar Cedrick van Samson sloeg ook ‘’below the belt” en heeft in zijn praatprogramma vele maandenlang een NDP-er belachelijk gemaakt van wie tegen zijn zin pornografische beelden op het internet circuleerden.

Vanuit zijn lage moraal en scholing heeft Bordo, de vol goud behangen vulgaire Abopper, van Samson anderhalf uur lang op Facebook uitgescholden. De commentaren die non stop binnenkwamen bleken voor 90% instemmend een enthousiast te zijn; schrikbarend. Compleet met gouden kroon, werd van Samson publiekelijk bespot. Bordo is kampioen uitschelden om mensen die verstandige dingen over hem zeggen (de pers, ditmaal van Samson) waarmee hij de jongeren in een domme kos’kosi stijl opvoed, zonder het verschil te begrijpen tussen goed en slecht.

Volgens Bordo leid dat de mensen af van zijn misdadige fouten (veroordeeld wegens drugshandel bv.) mensen in levensgevaar zetten door een party in Covidtijd. Martinus gaat uitgebreid vertellen hoe de hardwerkende persoon en pina beest is en maakt dat belachelijk. Verder, hoe beperkt de politicus van Samson is omdat hij niets kan regelen (met corruptie in orde maken) van Grondzaken omdat dit immers een Abop ministerie is.
Bordo toont weer geen waarden en normen te kennen en zich merendeels krankzinnig te gedragen. Cedrick Van Samson heeft het meest akelige commentaar gekregen op zijn pesterige woorden toen en huichelachtige daden van nu. Toepasselijk is hier het gezegde: Karma is a bitch!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeColumnCedrick van Samson vs Bordo; Karma