vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

CBVS continueert geld verkrappend beleid

lees ook ...

VIDS draagt bij aan bewustwording jonge Surinamers over Inhe...

In verband met de 'Srefidensi maand' heeft stichting Bromki Fu Tamara VIDS gevraagd om als eerste op twee scholen cultuurinfosessies over Inheemse volken te verzorgen. Een van deze scholen was O.S. To...

In het kader van haar Openmarktoperaties (OMO’s) zal de Centrale Bank van Suriname (CBVS), op woensdag 15 november 2023 haar wekelijkse veiling van termijndeposito’s continueren. Naast het 1-weeks TD instrument zal de bank ook het 1- maands en 3- maands TD instrument veilen.

Om de basisgeldhoeveelheid voor het jaar 2023 te realiseren, zal de bank daarom de overtollige liquiditeiten in het banksysteem afromen. De basisgeldhoeveelheid doelstelling die gerealiseerd moet worden voor de maand november bedraagt SRD 15,8 miljard.

Eerder heeft de bank een termijndeposito met drie looptijden gehouden onder de algemene banken. Het volledige OMO- veilingvolume was SRD 500 miljoen. Het volledig volume werd toegewezen.

Voor woensdag 15 november 2023 bedraagt het OMO- veilingvolume in totaal SRD 450 miljoen. Hiervan zal SRD 150 miljoen geveild worden voor het 1- weeks TD- instrument, SRD 150 miljoen voor het 1 maands TD- instrument en SRD 150 miljoen voor het 3- maands TD- instrument.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCBVS continueert geld verkrappend beleid