vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Cataract-ingrepen Mungra Medisch Centrum succesvol

lees ook ...

President Santokhi naar Caricom-top in Guyana voor regionale...

President Chandrikapersad Santokhi zal dit weekend naar Guyana reizen om deel te nemen aan de 46ste Caricom Heads of Government Meeting. Dit jaarlijkse evenement brengt leiders van Caribische landen s...

De recente oogmissie in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nickerie, uitgevoerd door Surinaamse zorgprofessionals, is met succes afgerond. Alle geselecteerde kandidaten hebben de cataract-ingreep, ook bekend als staaroperatie, zonder enige complicaties ondergaan, en de patiënten zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten.

Een team van Surinaamse zorgprofessionals heeft een nieuwe oogbehandeling geïntroduceerd in het MMC in Nickerie. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor patiënten met interne oogbloedinkjes en oogafwijkingen als gevolg van diabetes mellitus.

De behandeling bestaat uit het inspuiten van een speciale medicatie in het oog. Dit verbetert de toestand van het aangetaste oog en voorkomt blindheid. Het streven is om de behandeling in april 2024 opnieuw in Nickerie aan te bieden.

Het succes van deze missie is te danken aan het toegewijde team van hardwerkende zorgprofessionals. Zij hebben met hun expertise en inzet een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de oogzorg in Nickerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCataract-ingrepen Mungra Medisch Centrum succesvol