maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Catalyste Plus helpt vrouwen in Nickerie met strategische plannen

lees ook ...

Toekomst Surinaamse agrarische sector versterkt door overeen...

Op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de agrarische sector in Suriname met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst ...

De Canadese organisatie Catalyste Plus heeft twee projecten succesvol afgerond in het district Nickerie. De projecten waren gericht op het helpen van vrouwen met het opstellen van strategische plannen. Een van de projecten was gericht op Stichting Sari, een organisatie die zich inzet voor ouderenzorg.

De Canadese bankier Howard Gosselin heeft de stichting geholpen met het schrijven van een strategisch beleidsplan en met de formulering van een management- en onderhoudsplan voor een seniorencomplex. Het andere project was gericht op Stichting Het Moederhart, een organisatie die zich inzet voor de opvang van kinderen.

De Canadese managementconsultant Maarten Ingenhousz heeft de stichting geholpen met het formuleren van een strategisch beleidsplan. Districtscommissaris Senrita Gobardhan is de organisatie Catalyste Plus dankbaar voor de projecten. “Deze projecten zullen de stichtingen helpen om hun doelen te bereiken en de gemeenschap te ondersteunen”, aldus Gobardhan.

De stichtingen Sari en Het Moederhart hebben de organisatie Catalyste Plus en de twee Canadese trainers een presentje gegeven als teken van waardering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCatalyste Plus helpt vrouwen in Nickerie met strategische plannen