zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Carla Boëtius-Geldorp wint communicatie award 2022

lees ook ...

Surinaamse kunstenaar Paul Woei overleden, nationaal verlies...

Suriname rouwt om het verlies van Paul Woei, een veelzijdige kunstenaar die bekend stond als schilder, beeldhouwer, kunstleraar en schrijver. Woei, een wereldburger, is zondag overleden, waarmee het l...

Het Centrum voor Communicatie & PR (CCPR) heeft in de Ballroom van hotel Torarica, de communicatie awards voor 2022 uitgereikt. Dit jaar zijn de communicatie awards uitgereikt in de categorieën: de beste TV-commercial, de national achievement award en de communicatieman of vrouw 2022. Onder luid gejuich heeft Carla Boëtius-Geldorp, haar communicatie award 2022 in ontvangst mogen nemen. Door de organisatie is zij uitgeroepen tot communicatievrouw 2022.

De overige genomineerden in deze categorie waren Simone Verwey, Clayton van Vliet en Earl Frijmersum. De beste TV-commercial is gewonnen door Kuldipsingh met de Makita promodeal. En de national achievement ward is uitgereikt aan Dean Gorré voor zijn dienstbaarheid en onbaatzuchtigheid om twee scholen te bouwen in het district Sipaliwini.

De communicatie awards zijn voor de vijfde keer uitgereikt en de jury beoordeelt anoniem de inzendingen voor een eindbeslissing. “Dit jaar was een enorme uitdaging, vanwege de vele inzendingen, veelzijdigheid en de optimalisatie van de kwaliteit in de sector”, zei CCPR voorzitter Angela van der Kooye.

De criteria voor de awards zijn vooraf vastgesteld. Op basis van aantoonbare resultaten, innovatie, creativiteit, beroepsethiek, inspirerend gehalte en de individuele bijdrage. Het inzenden van een motivatie en aantoonbare resultaten zijn noodzakelijk voor het toewijzen van een genomineerde.

Hoofdsponsor Datasur zal dit event voor de komende periode blijven ondersteunen. Het stimuleren van de communicatiesector is noodzakelijk voor meer groei en ontwikkeling. En het formaliseren van standaarden in de sector.

Vooraf aan de uitreiking van de communicatie awards 2022, heeft het nationaal overheidscommunicatie seminar plaatsgevonden. Minister Bronto Somohadjo van het Ministerie van Binnenlandse zaken, opende het geheel en gaf aan dat het belangrijk is, dat burgers goed worden geïnformeerd door de overheid en het onderling contact hierbij centraal staat.

Het thema voor het nationaal overheidscommunicatie seminar luidde: Overheidscommunicatie & Good Governance. De indicatoren van de Good Governance index kunnen als leidraad fungeren voor het inrichten van de processen voor goed bestuur Suriname. En een integraal plan voor overheidscommunicatie vraagt om meer afstemming met de stakeholders en burgers.

Een nationale visie kan hieraan bijdragen en ervoor zorgen, dat alle Surinamers werken aan de doelen van ons land en actiever meewerken aan de totstandkoming van processen bij de overheid. Een gemeenschappelijk vertrekpunt voor alle Surinamers blijkt noodzakelijk om het gevoel voor democratie en betrokkenheid te verhogen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCarla Boëtius-Geldorp wint communicatie award 2022