zaterdag 20 april 2024
26 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
3
(2)

C-47 doet niet mee met protestactie ‘Alles plat’

lees ook ...

Cashpoint geldautomaten frustreren burgers

Men ervaart steeds meer frustraties bij het gebruik van de pinautomaten van Cashpoint en klachten hebben de redactie van GFC bereikt. Pasjes worden ingeslikt of er worden verzoeken gedaan om een ander...

C-47 vakcentrale gaat niet deelnemen aan de geplande actie ‘Alles plat’ op 24 maart. Dit besluit werd genomen tijdens de Assemblee van de Arbeid. In plaats daarvan gaat de bond zich richten op het verder samenvoegen van de verschillende sectoren die C-47 vertegenwoordigt. Elke sector heeft haar eigen specifieke problemen en eisen die moeten worden gesteld aan het beleid dat naar die sectoren toe wordt gevoerd.

Tijdens de Assemblee werd er ook een evaluatie gehouden over de acties van 17 februari en de daaropvolgende gebeurtenissen. De voorzitter van C-47, Robby Berenstein, keurde de calamiteiten die zich voordeden af en gaf aan dat de bond niet meedoet aan de nationale dialoog, omdat er daarvoor al genoeg dialoog is geweest.

Berenstein gaf ook aan dat er een discrepantie is ontstaan in de lijn tussen C-47 en Ravaksur, nadat Ravaksur wel inging op een uitnodiging van de president. De assemblee van arbeid heeft besloten dat er niet meer namens C-47 moet worden gesproken en dat er behoefte is aan gezondmaking van de verhoudingen binnen Ravaksur. Besluiten moeten voortvloeien uit de besluiten van de leden en er moet draagvlak zijn voor genomen besluiten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameC-47 doet niet mee met protestactie ‘Alles plat’