maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtmanagers krijgen bromfietsen van het KPS

lees ook ...

Ministerie van Defensie boekt grote bezuinigingen en plant i...

Het ministerie van Defensie heeft onlangs aanzienlijke besparingen gerealiseerd op haar jaarbegroting, wat ruimte biedt voor nieuwe investeringen in het defensieapparaat. Minister Krishnakoemarie Math...

De buurtmanagers van de verschillende ressorten hebben bromfietsen gekregen van hun werkgever, het Korps Politie Suriname (KPS). De zestig (60) bromfietsen van het merk Dayang zijn aangekocht bij Rudisa  aan de Cornelis Jongbawstraat.

De overhandiging van deze aankoop vond plaats in het gebouw van Rudisa aan de Anton Dragtenweg. De onder Inspecteur van politie S. Levens, die namens de Korpsleiding aanwezig was, heeft symbolisch de sleutels uit handen van de directeur van Rudisa Dhr. A. Pherai in ontvangst genomen.

De Landelijke Coördinator Buurtmanager, de Inspecteur van politie 2e klasse H. Kia zei, dat met de aankoop van deze bromfietsen de buurtmanagers makkelijker en beter hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Het KPS gaf aan dat hiermee een bijdrage geleverd is aan de verbetering van de maatschappelijke problemen en de interactie met de samenleving. Ook de dienstbaarheid naar de samenleving wordt hiermee vergroot. Evenals bij de onlangs aangeschafte ISUZU motorrijtuigen, wordt gevraagd om zuinig om te gaan met deze voertuigen voor een langere inzetbaarheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBuurtmanagers krijgen bromfietsen van het KPS