donderdag 28 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtmanagers houden motivatiesessie voor muloleerlingen

lees ook ...

Ministerie van Onderwijs betreurt staking; belooft snelle be...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft met verbazing gereageerd op de plotselinge stakingsacties aangekondigd door de Organisatie van Bushouders in Suriname (OBS), die op 2...

Buurtmanagers (BM’s) van de ressorten Winti Wai, Latour, Sonny point, Goede verwachting en Pontbuiten hielden op vrijdag 10 februari onder leiding van de Landelijke Coördinator Buurtmanagement, Inspecteur van politie 2 e klasse Henry Kia een motivatiesessie voor de leerlingen van de vierde klas van de Mulo Hockey.straat.

Medewerkers van de afdeling Jeugdzaken hebben voorlichting verzorgd en verzorgden motivatiegesprekken met de leerlingen. Het politieteam hield de schooljeugd daarbij voor dat zij de toekomst zijn, en zich door niets en niemand moeten laten afleiden of uit het veld moeten laten slaan.

Onderwijs is van essentieel belang en elk ouder die investeert in zijn of haar schoolgaande kinderen verwachten het beste van hun kroost. Als te zijn de toekomst, is eveneens aan de leerlingen meegegeven dat zij het doel van onderwijs nimmer uit het oog moeten verliezen, maar zich moeten blijven inzetten om succesvol de vierde klas af te ronden voor vervolg onderwijs.

Door goede schoolprestaties te leveren wordt je een waardige burger en zal je hierdoor een bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en ontwikkeling van ons geliefd land Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBuurtmanagers houden motivatiesessie voor muloleerlingen