vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtmanagers houden motivatiesessie voor muloleerlingen

lees ook ...

Studiegroep draagt voorstellen aan voor kiesregeling

De studiegroep 'Aanpassing Kiesregeling', heeft vandaag voorstellen voor een gedragen kiesregeling aan president Santokhi gepresenteerd. Er wordt aanbevolen om te werken aan een gemengd kiessysteem. D...

Buurtmanagers (BM’s) van de ressorten Winti Wai, Latour, Sonny point, Goede verwachting en Pontbuiten hielden op vrijdag 10 februari onder leiding van de Landelijke Coördinator Buurtmanagement, Inspecteur van politie 2 e klasse Henry Kia een motivatiesessie voor de leerlingen van de vierde klas van de Mulo Hockey.straat.

Medewerkers van de afdeling Jeugdzaken hebben voorlichting verzorgd en verzorgden motivatiegesprekken met de leerlingen. Het politieteam hield de schooljeugd daarbij voor dat zij de toekomst zijn, en zich door niets en niemand moeten laten afleiden of uit het veld moeten laten slaan.

Onderwijs is van essentieel belang en elk ouder die investeert in zijn of haar schoolgaande kinderen verwachten het beste van hun kroost. Als te zijn de toekomst, is eveneens aan de leerlingen meegegeven dat zij het doel van onderwijs nimmer uit het oog moeten verliezen, maar zich moeten blijven inzetten om succesvol de vierde klas af te ronden voor vervolg onderwijs.

Door goede schoolprestaties te leveren wordt je een waardige burger en zal je hierdoor een bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en ontwikkeling van ons geliefd land Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBuurtmanagers houden motivatiesessie voor muloleerlingen