vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtbewoners houden verdachte staande

lees ook ...

Workshop voor behoud lederschildpad voor de regio

De dienst ’s Lands Bosbeheer/ Natuurbeheer (LBB/NB) heeft in samenwerking met WWF-Guianas op woensdag 24 mei 2023 een workshop gehouden over de implementatie en adaptatie van het Regionaal Actieplan v...

Op zaterdag 25 maart 2023 heeft de politie van het bureau Lelydorp een succesvolle arrestatie uitgevoerd na een dievenmelding aan de Sahiwalsteeg. In samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) werd de verdachte G.M. aangehouden, nadat hij samen met vier andere personen een inbraak had gepleegd in een woning aan de Sahiwalsteeg.

Buurtbewoners hebben snel gereageerd en konden G.M. staande houden terwijl hij in een wit gelakt voertuig zonder kentekenplaten zat. Helaas zijn de vier andere verdachten erin geslaagd te ontkomen via het aangrenzende bos. De waardevolle spullen die zij hadden gestolen zijn nog niet teruggevonden.

Uit het onderzoek is gebleken dat de gearresteerde verdachte G.M. ook betrokken is geweest bij andere inbraken. Op dit moment zit hij in verzekering en wordt er gewerkt aan de aanhouding van zijn vier medeplichtigen. Het voertuig waarmee de inbrekers naar de Sahiwalsteeg waren gekomen, is in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBuurtbewoners houden verdachte staande