zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Buurtbewoners houden verdachte staande

lees ook ...

SRD 1500 uitkering voor SML-pensioenen per januari 2024

Gepensioneerden en weduwen van de Stichting Machinale Landbouw (SML) zullen SRD 1500 uitgekeerd krijgen. Dit maandelijkse bedrag zullen zij met terugwerkende kracht ontvangen van januari tot en met de...

Op zaterdag 25 maart 2023 heeft de politie van het bureau Lelydorp een succesvolle arrestatie uitgevoerd na een dievenmelding aan de Sahiwalsteeg. In samenwerking met medewerkers van Surveillance Regio Midden (SRM) werd de verdachte G.M. aangehouden, nadat hij samen met vier andere personen een inbraak had gepleegd in een woning aan de Sahiwalsteeg.

Buurtbewoners hebben snel gereageerd en konden G.M. staande houden terwijl hij in een wit gelakt voertuig zonder kentekenplaten zat. Helaas zijn de vier andere verdachten erin geslaagd te ontkomen via het aangrenzende bos. De waardevolle spullen die zij hadden gestolen zijn nog niet teruggevonden.

Uit het onderzoek is gebleken dat de gearresteerde verdachte G.M. ook betrokken is geweest bij andere inbraken. Op dit moment zit hij in verzekering en wordt er gewerkt aan de aanhouding van zijn vier medeplichtigen. Het voertuig waarmee de inbrekers naar de Sahiwalsteeg waren gekomen, is in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBuurtbewoners houden verdachte staande