woensdag 26 januari 2022
25.7 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bushouders in Suriname zullen SRD 1500 steun ontvangen

lees ook ...

Bolsonaro ziet graag Petrobras in oliesector Suriname

Jair Bolsonaro ziet graag dat Petrobras een actieve rol krijgt in de olie-en gas exploraties voor de Surinaamse kust. Hij heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Chandrikapersad Santokhi. Ook...

De particuliere lijnbussen zijn vanaf de aankondiging van de total lockdown op 31 mei in de garages. Zij mogen niet op de openbare weg om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Dit tot gevolg dat bushouders hun chauffeurs niet kunnen betalen, met alle gevolgen van dien voor de vele gezinnen.

Assembleelid Cedric van Samson (VHP) vroeg gisteren in De Nationale assemblee wat de stand van zaken is aangezien de mensen zekerheid willen. Vicepresident Ronnie Brunswijk zei dat de mensen mogen rekenen op de tegemoetkoming van SRD 1500. Twee weken terug hebben de bushouders een petitie aangeboden aan de vp, omdat het openbaar vervoer al drie weken stilligt.

Ann Sadi (NDP) vroeg ook aandacht voor de boothouders, omdat die in dezelfde situatie verkeren. Door de lockdown die geldt tot 18 juni, mag er ook niet worden gevaren.

Later deze week moet de regering de nieuwe Covid-19-maatregelen bekendmaken. Binnen de samenleving zijn er verschillende meningen over deze maatregelen. Vele burgers kijken uit naar versoepeling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBushouders in Suriname zullen SRD 1500 steun ontvangen