zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Bus rijdt Daftruck aan

lees ook ...

Vrouw gewond na botsing met busje en personenauto

Zondagmiddag is een vrouw zwaar gewond na een botsing tussen een busje en personenauto. Dit heeft plaatsgevonden aan de Kennedyweg. Per ontboden ambulance is het slachtoffer vervoerd naar het Acade...

Het politiebureau Nieuwe Haven kreeg op 01 juni jongstleden een melding van een aanrijding tussen een lijnbus en een Daf truck op de kruising van de Fred Derbystraat en het Molenpad waarna de wetsdienaren de locatie aandeden  voor onderzoek.

De buschauffeur reed met zijn lijnbus over de Fred Derbystraat. Ondanks het verkeerslicht op voormelde de kruising op rood sprong, reed hij toch door met als gevolg de aanrijding met de Daf truck. Naar zeggen van de buschauffeur O.R. probeerde hij af te remmen, maar zijn remmen begaven het waardoor hij in botsing kwam met de Daf truck die over het Molenpad reed. Het rijbewijs van de buschauffeur O.R, werd ingevorderd.

Twee passagiers O.K. en S.T. die in de lijnbus zaten liepen letsels op en werden voor medische behandeling met de ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht.

De buschauffeur die ook verwondingen opliep wenste niet medisch te worden behandeld. De bus is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBus rijdt Daftruck aan