donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(1)

Burpees for babies challenge

lees ook ...

Surinaamse diaspora en bursalen in China bezoeken ambassadeu...

De bursalen en Surinaamse diaspora gemeenschap in China hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan ambassadeur Pick Fung Ho-Chong in Beijing. Dit bezoek is de eerste activiteit van de ambassadeur, di...

Kinderzorg in Suriname heeft nu meer dan kinderziekten. De actoren ten aanzien van de zorg zitten met de handen in het haar. Ruth Sinkler, voorzitter van Stichting Inspire to Lead, voelt zich daarom geroepen om een speciale inzamelingsactie te houden voor de Vereniging van Kinderartsen in Suriname.

“Maar we gaan geld inzamelen op een leuke en gezonde manier”, volgens Sinkler. Verschillende sportscholen hebben in het weekend meegedaan aan deze challenge. Het zijn Core Five, Crossfit Longclaw en Rock Crossfit Paramaribo.

Kinderarts Laurindo Kloof doet ook mee. Kloof is gelukkig met het initiatief en beaamt dat de situatie zorgwekkend is. “Kinderen hebben niets te maken met deze politieke situatie maar ervaren wel alle nadelige gevolgen. We moeten een stem vormen voor deze groep. En daarom ben ik blij dat er initiatieven worden ondernomen”, zegt de kinderarts. Voorlopig heeft de kinderarts SRD. 37.000,- opgehaald.

“Het is echt geweldig hoe mensen zich hebben opgegeven om mee te doen. Hoeveel het in totaal werkelijk wordt weten we pas na enkele dagen. Als dat geld binnen is dan overhandigen we alles aan de Verenging van Kinderartsen in Suriname en dan moeten zij verder kijken wat ze zullen kopen”, zegt Sinkler verder.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBurpees for babies challenge