zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
5
(1)

Burgers kunnen verkeersboetes betalen bij ANRS

lees ook ...

Rijstvelden Nickerie kampen met rattenplaag

Nickerie wordt weer geplaagd door ratten. Deze keer is de concentratie in de rijstvelden. Rijstboeren klagen steen en been. Het blijkt een wereldprobleem te zijn, in vooral landbouwgebieden. De aanhou...

Op de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) komen burgers, die van plan zijn op reis te gaan, een BAVP opleiding willen volgen of willen solliciteren bij de overheid of elders, maar ook personen die voor andere zaken zich eerst aanmelden bij de ANRS.

De burgerij kan zich op de afdeling laten informeren omtrent openstaande verkeersboetes die op hun naam staan en kunnen die ook gelijk betalen op de afdeling ANRS. Het betreft in deze openstaande verstek verkeersvonnissen. Ook andere verkeersdeelnemers die in de afgelopen jaren voor een verkeersovertreding zijn bekeurd, doch de boete nog niet hebben voldaan, worden door de politie opgeroepen dit als nog te doen.

Voor de afhandeling van het voorstaande mag men zich van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur v.m. tot 15.00 uur n.m. aanmelden op de afdeling ANRS, welke gevestigd is in het gebouw van het politiebureau Latour. Aldaar kan men de boete transacties voldoen middels cash of het POS systeem (pinpas).

Aan een ieder wordt gevraagd om zich aan de vastgestelde verkeersregels te houden en ter voorkoming van aanrijdingen en ongelukken in het verkeer de nodige voorzichtigheid te betrachten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBurgers kunnen verkeersboetes betalen bij ANRS