vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Bureau Gemeenschapsprojecten is actief

lees ook ...

Verdachte man aangetroffen met vermiste tieners

Op dinsdag 16 april jongstleden heeft de politie van bureau Rijsdijk na een melding een 25-jarige man aangehouden in het ressort. De zonen van Hermandad troffen de man halfnaakt aan met drie eveneens ...

In april 2022 is het Bureau Gemeenschapsprojecten in het leven geroepen, met als taak het uitvoeren van gemeenschapsprojecten. Deze projecten moeten in het teken staan van duurzaamheid en continuïteit. Het bureau maakt zich sterk om deze zaken landelijk te verwezenlijken. De manager  Jaswant Doekharan wijst erop dat het de bedoeling is om inkomsten te genereren en armoede te bestrijden.

Doekharan noemt een loopbrug in het district Nickerie; renovatie van toiletgroepen in het rijstdistrict en Saramacca; trainingen voor vrouwen in Paramaribo en Commewijne; een aula te Johanna Margaretha en een vlaggenproject in Coronie, als projecten, die gerealiseerd zijn. Een aula in het Boven-Suriname gebied staat op het programma om uitgevoerd te voeren.

Het Bureau Gemeenschapsprojecten maakt deel uit van het ministerie van Financiën en Planning. De kosten van deze projecten worden volledig gedekt door dit ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBureau Gemeenschapsprojecten is actief