woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Bureau Eenheid blikt tevreden terug op westelijke voedselproject

lees ook ...

Werkgroep voor ontwikkeling Para geïnstalleerd

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 23 maart een werkgroep geïnstalleerd om het district Para duurzaam en structureel te gaan ontwikkelen. Deze installatie heeft plaatsgevonden op het Kabinet ...

Huishoudens in de  districten Nickerie en Coronie hebben voedselpakketten ontvangen  in het kader van het project ‘Landelijke distributie levensmiddelen’. Het bureau Eenheid van het Kabinet van de president dat belast was met de uitvoering  blikt  tevreden  terug. De werkzaamheden waren volgens de coördinator van Bureau Eenheid in Nickerie Natascha Greenidge  uitdagend. Toch heeft het team meer positieve dan negatieve ervaringen opgedaan.

Het grootste deel van de 7000 pakketten die waren samengesteld zijn verdeeld met ondersteuning van militairen. Hiervan zijn  600 overgebleven die onder beheer zijn van het Nationaal Leger. Alles heeft plaatsgevonden onder strikte opvolging van de covid-19 protocollen. Om calamiteiten te voorkomen zijn de pakketten aan huis geleverd na registratie.

“We zijn tevreden met wat wij tot nu toe hebben neergezet. We zijn er voor eenieder en hopen dat wij dit altijd als team mogen blijven doen voor onze bewoners,” zegt de coördinator van Bureau Eenheid in Nickerie, Natascha Greenidge, bij de afsluiting van het project in het rijstdistrict. “We zijn bijzonder blij dat we geen calamiteiten hebben gehad en zijn zeer ingenomen met de bijdrage die het Nationaal leger geleverd heeft tijdens de uitvoering,” vervolgt Greenidge. Volgens haar is het project in alle ressorten van Nickerie volgens plannen  verlopen.

“Het geeft een gevoel van rust dat de activiteit zonder enige calamiteit heeft plaatsgevonden. Mensen die ontevreden zijn en niet in aanmerking zijn gekomen voor een pakket, krijgen alsnog de ruimte om zich te registreren. De mensen die per vergissing zijn overgeslagen, worden ook meegenomen. De missers worden gecorrigeerd”, zegt de burgermoeder, die ook de regering heeft bedankt voor dit project.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBureau Eenheid blikt tevreden terug op westelijke voedselproject