donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
4
(2)

Buitenlandse investeerders bespreken investeringsmogelijkheden met Brunswijk

lees ook ...

PRO Voorzitter Gerold Sewcharan vastberaden voor verkiezings...

De herkozen voorzitter van de Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO), Gerold Sewcharan, heeft aangekondigd dat er met volle inzet gewerkt zal worden om het bestuur van de partij aan te vullen. Niet a...

Buitenlandse investeerders hebben een bezoek gebracht aan waarnemend president Ronnie Brunswijk. Suriname bevindt zich in een fase van het aantrekken van buitenlandse investeerders. Dat de regering daarvoor een aantrekkelijke voedingsbodem heeft gecreëerd bleek uit een kennismakingsbezoek van een internationale groep bedrijfsleiders en investeerders vanuit India, de Verenigde Staten, Nederland en Engeland.

Zij brachten woensdag een bezoek aan de waarnemend president. De investeerders zijn zich komen oriënteren over de investeringsmogelijkheden en gebieden van samenwerking. Innovatie en sustainability staan aan de grondslag van de potentiële projecten die het team in Suriname wil uitvoeren.

Waarnemend president Brunswijk en de buitenlandse investeerders. Foto: DVC

De focus op Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) gerelateerde kansen ligt aan de basis van mogelijke samenwerkingen die de groep in Suriname wil bewerkstelligen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBuitenlandse investeerders bespreken investeringsmogelijkheden met Brunswijk