donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

‘Building Resilience Project’ in Suriname

lees ook ...

SLM verwelkomt tweede B737-800 als onderdeel van vlootuitbre...

De tweede B737-800, met registratienummer PZ-TCX, landde onder het bevel van gezagvoerder Miquel Jap en Captain Jim Laret in de vroege ochtend van woensdag 27 september vanuit Marana (Arizona, VS) oms...

Ter afsluiting van de training ‘Building Resilience Project in Vulnerable Communities’ die in februari van start ging, hielden de getrainden op vrijdag 15 september een simulatie om hun opgedane kennis toe te passen in het veld bij gesimuleerde ongelukken.

Het geheel werd een succes, mede door samenwerking van de verschillende diensten. Ook voor de Politie, het Nationaal Leger, de Brandweer, MMC en de CDRT (Community Disaster Response Team) was het een welkome training.

Burgermoeder Senrita Gobardhan die de simulatie ook bezocht vondt het een geweldig project en gaf aan dat zulke simulaties op kwartaalbasis gehouden moeten worden.

De simulatie zou ophouden als werd aangegeven dat NCCR erbij moest komen. Echter kon het nog op districtsniveau aangepakt worden. Na de simulatie mochten de trainees een certificaat en presentje in ontvangst nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Building Resilience Project' in Suriname