zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Bryan Isaacs aangetreden als 50ste korpschef van Surinaamse politie

lees ook ...

Geen acties meer bij RGD

De acties bij de Regionale Gezondheidsdienst zijn per 11 april opgeschort. Rakesh Gajadhar Sukul directeur bij het ministerie van Volksgezondheid (VG), garandeert dat er gewerkt wordt aan het inhalen ...

Bryan Isaacs is officieel beëdigd als de nieuwe korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), waarmee hij de vijftigste persoon wordt die deze positie bekleedt. De plechtige installatie vond plaats op 28 maart, enkele weken na zijn benoeming door president Chandrikapersad Santokhi. Naast zijn nieuwe rol, is Isaacs bevorderd tot hoofdcommissaris van Politie, een benoeming bekrachtigd door minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie.

De ceremonie op de Politieacademie was een samenkomst van ministers, diplomaten, de top van het KPS, en naaste familieleden van Isaacs. President Santokhi sprak lovende woorden over Isaacs, wijzend op diens lange en indrukwekkende loopbaan binnen het politieapparaat. Hij benadrukte Isaacs’ integriteit en competentie als kernkwaliteiten die hem geschikt maken voor de uitdagingen die voorliggen.

Isaacs zelf gaf aan zijn ervaring te zullen benutten om de doelstellingen van het KPS te realiseren, met speciale aandacht voor het aanpakken van criminaliteit zoals mensensmokkel, corruptie, cybercriminaliteit en drugshandel. Hij beloofde een impuls te zullen geven aan de integriteit en motivatie binnen de organisatie.

De nieuwe korpschef dankte de regering en het selectiecomité voor hun vertrouwen in hem en riep alle politieagenten op tot samenwerking om het politieapparaat naar een hoger niveau te tillen en de veiligheid in Suriname te versterken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBryan Isaacs aangetreden als 50ste korpschef van Surinaamse politie