Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Brute beroving aan de Gongrijpstraat slachtoffer werd per ambulance afgevoerd

Geplaatst

op

Afgelopen donderdagmiddag vond aan de Gongrijpstraat te Paramaribo, een beroving plaats.

De rovers hebben een groot bedrag in SRD’s buit gemaakt en zijn nog voortvluchtig. De Surinaamse politie werkt aan hun opsporing en aanhouding.

De rovers opende het vuur op het slachtoffer, die daarbij een schotwond van overhield aan zijn bovenbeen. Ook werd het slachtoffer met een vuistvuurwapen op zijn hoofd geslagen. Alsgevolg hiervan liep hij een barstwond op aan zijn hoofd. Het slachtoffer werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bravo84
vrijdag 14 augustus 2020 17:33

Ja, ja en de politie kijk ernaar.
O, nee. De ROVERS zijn voortvluchtig

De politie kunnen alleen mensen die knippa of mango’s stelen aanhouden.

Zijn stelletje corupten, en lafaard.

Gezworen tijdens het dienst om het volk te beschermen.

Als je het niet kan functioneren, trek een ROK aan en sta achter de aanrecht.Advertentie

Suriname

Augustus 2021 nieuwe veerboot voor verbinding Suriname en Frans-Guyana

Geplaatst

op

Franse Ambassadeur Antoine Joly

De nieuwe veerboot die de veerverbinding tussen Suriname en Frans-Guyana onderhoudt komt eind augustus 2021. Althans dat is de verwachting. Bij een werkbespreking tussen Suriname en Frankrijk vorige maand te Saint-Laurent-du-Maroni is dit onder andere naar voren gekomen.

Volgens de Franse ambassadeur Antoine Joly is toen ook gesproken over de bouw van de brug. Voor nu is de focus echter op de ingebruikname van de nieuwe veerboot. Na aankomst van de veerboot eind augustus 2021 volgt er dan eerst een testperiode van twee maanden.

Aan het veerbootproject inclusief havens aan beide zijden van de verbinding en onderzoek hangt een prijskaartje van € 10 miljoen. De financiering komt uit Europese fondsen € 3,5 miljoen, Frankrijk € 450.000, CNES € 250.000, de lokale regering van Frans-Guyana € 175.000 en Suriname € 625.000.

Joly vindt de brug over de Marowijnerivier een noodzaak voor de toekomst van de drie Guyana’s.

Culturu.com

 

Lees verder

Suriname

Financiële situatie bij SLM zorgwekkend

Geplaatst

op

Pz Tcr A340 Surinam Slm

Het bedrijf moet uit de rode cijfers. Dit heeft de president commissaris bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), Rajen Pahladsing bekend gemaakt. De financiële situatie waarin het bedrijf verkeert is zorgwekkend.

De situatie kan alleen gered worden als het personeel, directie, RvC en de regering in een richting kijken. Het halen van het bedrijf uit de rode cijfers, zal een taak zijn op zich.

De regering is geïnformeerd over de stand van zaken die spelen bij het bedrijf. Er zal samen met de regering gewerkt worden aan een plan dat de SLM zal helpen op eigen benen te staan. Dit zal over twee weken af moeten zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen