woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Brunswijk’s gesprek met keurmeesters levert goed resultaat

lees ook ...

Unicef en overheid inaugureren watervoorzieningsproject:Scho...

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen heeft in samenwerking met Unicef de gerenoveerde watervoorziening in Kwamalasamutu officieel in gebruik genomen. Dit systeem zal schoon drinkwater leveren aa...

De keurmeesters in dienst van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) hebben een onderhoud gehad met vicepresident Ronnie Brunswijk. Deze groep ambtenaren was enkele dagen in beraad om de herwaardering van hun functie.

De vicepresident deelde tijdens de regeringspersconferentie op maandag 27 juni 2022 mede dat er een heel goed gesprek is geweest met de keurmeesters, die hebben beloofd het werk te hervatten. Hij stond versteld van wat de keurmeesters hem vertelden over de gevolgen die ongekeurd vlees met zich mee kan brengen. Hij erkent dat de keurmeesters ook de waardering moeten krijgen die zij verdienen.

Hij merkte op dat het om een kleine groep gaat, maar dat zij een belangrijke taak uitvoeren zodat de samenleving over veilig vlees voor consumptie kan beschikken. Hij zei dat hun werk geherwaardeert zal worden. Hij deed een beroep op LVV-minister Parmanand Sewdien om de afspraken die zijn gemaakt snel na te komen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk's gesprek met keurmeesters levert goed resultaat