dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk vraagt ruimte om fouten te herstellen

lees ook ...

St. Vincentius heeft nieuwe behandelkamer voor bloedkanker

Op 4 februari, Wereld Kankerdag opende het Sint Vincentius Ziekenhuis een nieuwe behandelkamer voor bloedkanker, met rustgevende muurschilderingen. Op die dag stond men stil bij de impact van deze zie...

Tijdens de regeringspersconferentie in de Congreshal gaf  de vicepresident toe, dat een land regeren met een lege kas, niet eenvoudig is. Ook vroeg hij ruimte om fouten te herstellen. “Als wij fouten hebben gemaakt, vragen wij u ons de ruimte te geven om die te corrigeren,” dit zei vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk.

De vp erkende dat mede door de hoge koers, het leven van velen steeds moeilijker wordt. Ook zegt hij dat de regering niet gewoon toekijkt. “We gaan de goede richting op, alleen in uw ogen niet snel genoeg.”  Hij gaf ook mee dat  het kapotmaken snel gaat, maar dat  het opbouwen een langzaam proces is.

Brunswijk wees op de afgeronde projecten van de regering in de afgelopen periode. Hij noemde dorpen, die voorzien zijn van elektriciteit zoals Alfonsdorp, Wanhatti en Kraboe-olo. Ook  een commissie Ordening Kleinschalige Goudsector bestaat nu.

De vicepresident vroeg de samenleving om samen te werken aan een win-win situatie voor allen, omdat het streven van de regering is, om Suriname leefbaar te maken. “Gado de nanga unu en a kondre disi wi o tyar’ing kon baka na pe a ben de,” waren de woorden van  vicepresident Brunswijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk vraagt ruimte om fouten te herstellen