woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
5
(1)

Brunswijk: “Regering reserveert geld voor bestrijding criminaliteit”

lees ook ...

Douanerecherche onderschept tijdens visitatie in pakketten g...

De douanerecherche heeft tijdens een inspectie van een aantal pakketten, op 12 juni 2024, bij de tijdelijke opslag van Ten Shipping aan de Duisburglaan, in vier verschillende pakketten met huishoudeli...

De regering heeft geld gereserveerd voor bestrijding van de criminaliteit. Dit maakte waarnemend president Ronnie Brunswijk bekend tijdens een persconferentie. De hoogte van het bedrag is echter niet prijsgegeven.

Minister Krishna Mathoera van Defensie die ook aanzat tijdens de persconferentie zei dat de groepen die daadwerkelijk worden ingezet een tegemoetkoming zullen ontvangen. Dit wordt gedaan om de motivatie erin te houden, zei ze.

“Overwerk wordt gedaan als het noodzakelijk is, maar er moet ook rekening gehouden worden met de fysieke toestand van de medewerkers”, gaf de minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, aan. “In 2023 zal structureel eraan gewerkt worden dat zoveel mogelijk overuren teruggedrongen kunnen worden, zodat men ook aandacht kan schenken aan hun gezin. De zaken moeten in balans zijn”, zei Amoksi.

Is algemeen bekend dat militairen geen overuren uitbetaald krijgen voor extra werkzaamheden. Volgens Brunswijk zal er structuur ingebracht worden zodat ook de militairen die overuren maken, wat extra kunnen verdienen. “Wie hard werkt moet beloond worden”, zegt de waarnemend president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBrunswijk: “Regering reserveert geld voor bestrijding criminaliteit”