donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
4.7
(3)

Maisha Neus: “Bordo is geen rover”

lees ook ...

Buitengewone droogte teistert het binnenland

De aanhoudende grote droogte houdt het binnenland in zijn greep. Het besef om niet slechts afhankelijk te zijn van waterwegen groeit. Boten hebben grote moeite om te varen door het ongekende lage wate...

Nadat Joel Martinus, beter bekend als ‘Bordo’ in zijn Live video op Facebook heeft aangehaald dat Maisha Neus, voorzitter van partij STREI, geld heeft ontvangen van een bekende politicus, heeft Neus haar kant van het verhaal verteld. De bekende politicus heeft haar geen geld gegeven, maar heeft in haar startende onderneming $1000 geïnvesteerd.

Als gevolg van de vele backlash dat ‘Bordo’ heeft ontvangen, heeft hij in een publieke statement aangegeven dat hij zich niet zal verontschuldigen voor het groot feest dat hij heeft georganiseerd op Moengo, omdat er o.a. vele politici zijn die ook zo groot feesten zonder de Covid maatregelen in acht te nemen.

Neus heeft als reactie hierop op Facebook gepost ‘Hij is een abanie maar mans ab leti’. Deze woorden waren niet in goede aard gevallen bij Bordo, die enkele dagen later zijn Live publiek van 12.000 kijkers vertelde dat Neus hem geen rover moet noemen; zij is de gene die geld heeft ontvangen van de Vice President.

Maisha Neus, naar een reactie gevraagd in een interview met D-TV, gaf aan dat zij Bordo geen rover meende te noemen maar gewoon ‘iemand die doet wat hij wilt’; “integendeel was ik het juist met hem eens” uitte Neus.

Over de ‘duizenden dollars’ die zij heeft ontvangen van de politicus vertelt Neus dat hij in haar startende onderneming maar $1000 heeft geïnvesteerd. In maart van 2021 zocht Neus, in haar netwerk, naar potentiele investeerders voor haar cryptocurrency bedrijf. Zij klopte aan bij de politicus , en gaf hem een presentatie als ook business plan van haar bedrijf. “De uiteindelijke vraag was 25.000 om te investeren in het bedrijf, maar deze gaf aan niet zo veel verstand in cryptocurrency te hebben, dus heeft hij maar $1000 geïnvesteerd”. Neus laat de camera zien dat het bedrag inmiddels is gegroeid naar $1600,-;winst van meer dan 50% dus.

Er was een meeting met de politicus  gepland om de opbrengsten en eventuele verdere investering te bespreken, echter had Neus op dat moment Covid. Zij zal in de loop van volgende week een nieuwe meeting proberen in te plannen met de politicus.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMaisha Neus: "Bordo is geen rover"